Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Lidbil - Din Volvo, Renault och Dacia-handlare i Lidköping och Vara

Lidbil i Lidköping och Vara är återförsäljare av Volvo, Renault personbilar och transportbilar samt Dacia. Vi har även ett brett urval av begagnade bilar. Hos oss finner du allt du behöver för ditt bilägande: verkstad med personlig servicetekniker, skadeverkstad, lackering, reservdelsbutik, däckverkstad, däckhotell, recond/biltvätt, Tankastation, finansiering, försäkring ja allt du kan tänka dig. Vi tillhandahåller även hyrbilar från Hertz. Så för ett enkelt bilägande, låt oss hjälpa dig!

Välkommen in! Hos oss hittar du alltid kunniga säljare, gott kaffe att dricka och bilar för alla, från begagnat till nytt.

Kontakta oss i Lidköping och Vara.

 

Vi söker fordonstekniker/fordonsmekaniker!

Är du den vi söker och vill du veta mer om tjänsten? 

Läs mer här!  

 

Behöver du boka tid för skadebesiktning? 

Råkar du ut för en skada på din bil kan vår kunniga personal på skadeverkstaden hjälpa dig. Lidbil är auktoriserade på Volvo, Renault och Dacia. Vi utför även skadereparationer på övriga märken utanför vagnskadegarani, vi har avtal med samtliga försäkringsbolag. Dessutom hjälper vi dig med glasreparationer om du fått ett stenskott i vindrutan till låg självrisk oavsett försäkringsbolag.

Boka tid för skadebesiktning här >>


Begagnade bilar
Boka service/hjulskifte här!
Vår historia

Våra varumärken

Volvo
Renault
Dacia
Hertz
Webbproduktion: Entos