Kampanjer Dacia

04 emblemAE2PS 7111x4000 190902

Polestaroptimering 7995:-

Maximera din körupplevelse!

Vår Polestar Engineered Optimering fokuserar på sex prestandaområden och påverkar varken bilens garantier eller service­intervall. Du får bland annat en snabbare gasrepsons, sportigare växlingar och upp till 24 hästkrafter i ökad motoreffekt. Installationen går snabbt och genomförs hos på Lidbil – din auktoriserade Volvoverkstad.
Välkommen!

Läs mer
hands

Covid-19

För oss på Lidbil är båda din och våra medarbetares hälsa viktig!
När du kommer in till oss på Lidbil har vi placerat ut handsprit vi uppskattar om du tar innan du kommer in, det finns munskydd, handskar, engångsmuggar, ytdesinfektion.
Vi strävar mot att alltid hålla rent runt oss och tvättar händerna ett par gånger extra.

Vill du träffa oss digitalt? Självklart, slå oss en signal så bokar vi in ett digitalt möte eller maila oss på salj@lidbil.se

 

Läs mer
dacia sandero et sandero stepway 2020

Helt nya Dacia Sandero fr. 1140 kr/mån

STADSBILEN MED OSLAGBAR PRISVÄRDHET.
Med sin robusta siluett och sitt omarbetade framparti, som framhävs av den nya Y-formade märkessignaturen med LED-strålkastare, har nya Sandero en design som har gjorts om från grunden. Med en av de rymligaste interiörerna i sin kategori, med rejält bagage- och förvaringsutrymme, anpassar den sig till ditt vardagsliv och gör körningen trivsammare.

Läs mer
dacialogan mvc

Dacia Logan MCV

Upplev Dacia Logan MCV. Från 109 400kr.

Dacia Logan MCV är en rymlig kombi där både prylarna du gillar och människorna du älskar kan åka med utan att trängas. Här finns fem rejäla platser med utmärkt komfort. Åk på utflykt i helgen! Låt hela familjen få njuta av naturen – och den trivsamma kupén. Sa vi att bagageutrymmet rymmer hela 573 liter?…

Läs mer
dacia sandero logan mcv daisy

Dacia Sandero

Upplev Dacia Sandero från 104 400 kr.

Dacia Sandero bjuder på flera design-nyheter. Låt blicken vandra hela vägen från den nya kromade grillen och de stora strålkastarna, vidare till baklyktorna. Ta in Dacias nya ljussignatur, dynamisk, modern och trendsättande. Detta är en bil att möta framtiden i!

Läs mer
lidbil allt i ett hemsida

Lidbil – allt i ett!

Ett koncept speciellt framtaget för dig som vill köpa en nästan ny bil.
Köper du en begagnad bil från Volvo, Renault eller Dacia får du
följande förmåner:

Alltid 3,95 % ränta
10% rabatt på serviceavtal
1 fri säsong på däckhotell ((just nu är däckhotellet fullt)
6 månaders fri försäkring

Läs mer