Kampanjer Volvo

Affärsförslag Fordon 5962498xc90

Volvo XC90 B5 AWD R-Design 7600:-/mån

Exklusivitet, design och teknik.
Upptäck Volvo XC90. En lyxig SUV med skandinavisk design och innovativ teknik. Plats för sju personer!
Volvo XC90 Inscription och R-Design kommer båda med sju säten. Vilken utrustningsnivå du än väljer är varje säte designat så att alla passagerare sitter bekvämt.

Läs mer
Capitol Motors Volvo V90 CC 614 IceWhite 800x566

Volvo V90 Cross Country D4 5900:-/mån

Bilen som tar dig dit du vill.
Väder, vindar och vägar ställer stora krav. Volvo V90 Cross Country är väl förberedd med ordentlig markfrigång, AWD fyrhjulsdrift och robusta hjul. V90 Cross Country är verkligen byggd för att klara alla typer av vägar och underlag. Du kan enkelt välja det körläge som bästa passar de aktuella körförhållandena: Comfort, Eco, Off-road eller Individual. Det sistnämnda läget ger dig möjlighet att helt anpassa körinställningarna.

Läs mer
Affärsförslag Fordon 5962501 v60

Volvo V60 B4 Momentum 4990:-/mån

Volvo V60. Familjens favorit.
Förstklassig säkerhet, hög komfort, rymligt lastutrymme och sportig design gör Volvo V60 familjens favorit. Du behöver inte lämna din Volvo V60 för att slappna av och sträcka på benen. Kupén är rymlig, både fram och bak, och sätena är bekväma och ger bra stöd.

Läs mer
v60 cc

Volvo V60 CC D4 AWD Adv 5290:-/mån

V60 Cross Country. Redo för äventyr.
Volvo V60 med utrustningsnivån Cross Country är en robust och pålitlig bil som passar alla situationer, så du kan upptäcka mer. Du får högre markfrigång, högkvalitativa materialval, fyrhjulsdrift som standard och avancerade system för förarassistans.

Läs mer
Affärsförslag Fordon 5962497 xc40

Volvo XC40 T2 FWD Mom 3890:-/mån

Volvo XC40. En kompakt SUV.
Volvo XC40 är vår populära kompakta SUV. Den har stor personlighet med många smarta funktioner, avancerad teknik och finns dessutom som både laddhybrid och ren elbil. Volvo XC40 är influerad av produktdesign, gatumode och populärkultur och visar Volvos design från sin mest progressiva och lekfulla sida.

Läs mer
Affärsförslag Fordon 5962499 xc60

Volvo XC60 B4 AWD Mom 5800:-/mån

Volvo XC60. Världsledande säkerhet.
En kombination av aktiva och passiva säkerhetsfunktioner skyddar både dig och människorna runt din Volvo XC60. BLIS™ Blind Spot Information med Steer Assist hjälper dig när du byter körfält genom att varna dig om något skulle befinna sig i döda vinkeln och köra tillbaka dig i din fil om du missar signalen.

Läs mer
volvo s60 hemsida

Volvo S60 B5 Inscription 6195:-/mån

Volvo S60. En sportig sedan. Volvo S60 sätter en ny standard i sin klass. Imponerande köregenskaper, användarvänlig teknik och ett välbalanserat chassi omdefinierar vad sportighet faktiskt handlar om. Högtekniska system för förarassistans och fyrhjulsdrift ger dig möjlighet att köra i alla väder och ger körningen imponerande respons. Stick ut från mängden med Volvo S60. Skarpa linjer och kort överhäng ger bilen en kraftfull design med unik karaktär som lämnar avtryck.

Läs mer
volvo range old

Volvo Selekt – nästan ny Volvo

Våra bästa begagnade bilar. Volvo Selekt både känns och ser ut som en ny bil, men till priset av en begagnad. Upptäck våra två nyheter Volvo Selekt Privatleasing och Volvo Selekt Premium för nyare bilar. Finns självklart hos oss på Lidbil.

Läs mer
volvo däck

Sommardäck

Att välja rätt däck till sin bil är inte det lättaste.
På Lidbil är vi experter på däck till alla bilmärken och ger dig bra råd om vad som passar just till din bil och ditt körsätt. Vi hjälper dig och din bil att hitta de bästa däcken oavsett årstid, i den prisklass som passar just dig.

Läs mer
xc40

Volvo XC40 T2 från 285.900:-

En kompakt suv med stor personlighet och självsäkerhet. Volvo XC40 är inspirerad av storstadspuls och är utrustad med allt du behöver för att ha det bra. Välkommen in i våra bilhallar för mer information och din skräddarsydda bil!

Läs mer
lidbil allt i ett hemsida

Lidbil – allt i ett!

Ett koncept speciellt framtaget för dig som vill köpa en nästan ny bil.
Köper du en begagnad bil från Volvo, Renault eller Dacia får du
följande förmåner:

Alltid 3,95 % ränta
10% rabatt på serviceavtal
1 fri säsong på däckhotell
6 månaders fri försäkring

Läs mer