Lidbil
previous arrow
next arrow
Slider

Lediga tjänster

Säljare till Lidbil i Lidköping.

Lidbil söker nu en säljare till vår bilförsäljning i Lidköping. Vi ser gärna att du brinner för försäljning, har ett öga för det där lilla extra och gör allt för att möta kundens behov.

Tjänsten innebär både proaktivt uppsökande av kunder samt upprätthållande av redan befintlig kundstock.

Har du jobbat med försäljning innan ser vi det som meriterande, det behöver inte vara inom bilbranschen, utan vi ser hellre till kundvana och en personlighet som passar in i vårt team.

Vi är idag sex säljare fördelat på våra siter i Lidköping och Vara, där både Volvo, Renault personbilar och transportbilar, Dacia samt begagnat bilar säljs.

 

Tjänsten är en heltidstjänst på 100% (9-18)

Placeringsort: Lidköping

Intervjuer sker löpande så skicka in ditt CV och Personliga brev så snart du kan till vår VD, Tobias Nordendorph, tobias.nordendorph@lidbil.se dock senast 30/4.

 

Lidbil i Lidköping och Vara är återförsäljare av Volvo, Renault personbilar och transportbilar samt Dacia. Vi har även ett brett urval av begagnade bilar. Hos oss finner du allt du behöver för ditt bilägande: verkstad med personlig servicetekniker, skadeverkstad, lackering, butik, däckverkstad, däckhotell, recond/biltvätt, Tankastation, finansiering, försäkring ja allt du kan tänka dig. Vi tillhandahåller även hyrbilar från Hertz. Allt för ett enkelt bilägande.

Menu

Lidköping

Besöksadress:
Mellbygatan 48
LIDKÖPING

Visa karta

Växel:
0510-866 00 (knappval)

Öppettider och kontaktuppgifter »

Postadress:
Box 911
531 19 LIDKÖPING

Vara

Besöksadress:
Torggatan 54
VARA

Visa karta

Växel:
0512-335 40

Öppettider och kontaktuppgifter »