Lidbil

Lediga tjänster

Nu söker vi på Lidbil en företagssäljare.

Vill du bli ännu bättre på att sälja och utvecklas inom företagsrelationer? Vi på Lidbil söker nu en företagssäljare som vill utvecklas ihop med oss, är det dig vi söker?

Som anställd på Lidbil arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, glädje och samarbete och vi strävar efter att vara den bästa versionen av oss själva. Som företagssäljare på Lidbil är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa värdeord.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

I rollen som företagssäljare kommer du att ingå i ett säljteam om 6 personer där ditt ansvar kommer att innebära att jobba med uppsökande verksamhet där du äger hela processen, från kundmötet till leverans av bil. Att vara proaktiv och fylla din kalender med kundmöten ser du som en naturlig del i vardagen. Du kommer att sälja både personbilar och lätta lastbilar, vilket betyder att du har en av marknadens bästa produktportfölj med dig ut på fältet. Vår portfölj består av Volvo, Renault och Dacia personbilar samt Renault, Dacia och Iveco på transportbilar.

Då Lidbil finns både i Vara och Lidköping betyder det att du har ett stort upptagningsområde men utgångsläget kommer vara i Lidköping där du har ditt kontor.

Kompetens:

För att lyckas i rollen som företagssäljare så har du erfarenhet inom B2B försäljning. Du skall ha vana av att boka möten via telefon och mail. Som person är du lösningsorienterad med god planeringsförmåga. Du behärskar MS Office och talar svenska flytande i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med placeringsort i Lidköping.

Har du frågor? Kontakta Tobias Nordendorph, VD Lidbil AB, på 0510-86603 eller tobias.nordendorph@lidbil.se

Är du intresserad? Skicka in ditt CV senast 31/10 till tobias.nordendorph@lidbil.se

Servicetekniker till Vara och Lidköping

Slår ditt hjärta lite extra för service och bilar? Då har du hittat rätt, just nu söker vi servicetekniker till våra anläggningar i Vara och Lidköping.

Vem söker vi?

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som personlig servicetekniker.

Har du frågor?

Ring Joakim Svensson på telefon eller mail: 0510-866 49
joakim.svensson@lidbil.se

Välkommen med din ansökan!

Lidbil i Lidköping och Vara är återförsäljare av Volvo, Renault personbilar och transportbilar samt Dacia. Vi har även ett brett urval av begagnade bilar. Hos oss finner du allt du behöver för ditt bilägande: verkstad med personlig servicetekniker, skadeverkstad, lackering, butik, däckverkstad, däckhotell, recond/biltvätt, Tankastation, finansiering, försäkring ja allt du kan tänka dig. Vi tillhandahåller även hyrbilar från Hertz. Allt för ett enkelt bilägande.

Menu

Lidköping

Besöksadress:
Mellbygatan 48
LIDKÖPING

Visa karta

Växel:
0510-866 00 (knappval)

Öppettider och kontaktuppgifter »

Postadress:
Box 911
531 19 LIDKÖPING

Vara

Besöksadress:
Torggatan 54
VARA

Visa karta

Växel:
0512-335 40

Öppettider och kontaktuppgifter »