Kampanjer Transportbilar

För mer info ring: Daniel Fredin: 0510- 866 35

Daily2019 Cab Cantiere

IVECO DAILY FAST LANE – Flakbil

IVECO DAILY FAST LANE – FLAKBIL. PRIS från 339 000 kr. Tack vare nya smarta lösningar och ett nytt säkerhetspaket får du en transportbil i toppklass. Kort och gott innebär det att körkomforten är bättre än någonsin. Dessutom ingår IVECO’s Business exclusive-paket i alla kampanjbilarna. VI HAR ETT FÅTAL LAGERBILAR KVAR MED DEN LÄGRE FORDONSSKATTEN!

Läs mer
03

IVECO DAILY FAST LANE – Skåp & lift

IVECI DAILY FAST LANE – Skåp & lift. PRIS från 389 000 kr. Tack vare nya smarta lösningar och ett nytt säkerhetspaket får du en transportbil i toppklass. Kort och gott innebär det att körkomforten är bättre än någonsin. Dessutom ingår IVECO’s Business exclusive-paket i alla kampanjbilarna. VI HAR ETT FÅTAL LAGERBILAR KVAR MED DEN LÄGRE FORDONSSKATTEN!

Läs mer
Daily2019 Van RoadCity

IVECO DAILY FAST LANE – 12 m³ Skå​​pbil

DAILY FAST LANE – 12 m³ Skå​​pbil. PRIS från 299 000 kr. Tack vare nya smarta lösningar och ett nytt säkerhetspaket får du en transportbil i toppklass. Kort och gott innebär det att körkomforten är bättre än någonsin. Dessutom ingår IVECO’s Business exclusive-paket i alla kampanjbilarna. VI HAR ETT FÅTAL LAGERBILAR KVAR MED DEN LÄGRE FORDONSSKATTEN!

Läs mer