Personbilsverkstad

Volvo

Hos oss är din Volvo i trygga händer. Du får alltid servicegaranti, uppdateringar av mjukvaran och fri förlängning av Volvo Assistans med ett år i taget fram till att bilen fyller tio år. På så sätt kan du känna dig trygg på vägen oavsett årsmodell.

Sex fördelar med Volvo Originalservice

 • Alltid originaldelar
 • Servicegaranti
 • Fri uppdatering av mjukvaran
 • Stämpel i serviceboken
 • Personlig servicetekniker
 • Fri Volvo Assistans

Volvo Originalservice
Med Volvo Originalservice får du ett friktionsfritt bilägande mellan serviceintervallerna. Dessutom kan du vara säker på att vårt arbete alltid är fackmannamässigt utfört med rätt delar och metoder.

Alltid Volvo Originaldelar
Hos oss sker alla reparationer med Volvo Originaldelar. Delarna är tillverkade efter samma specifikationer som när din bil var ny vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Ett års garanti
Du kan vara säker på att vi följer serviceprotokollet och att vårt arbete är fackmannamässigt utfört. Som en extra trygghet får du ett års garanti på servicen.

Fria uppdateringar
Vid en Volvo Originalservice ingår alltid fria uppdateringar av mjukvaran. Det säkerställer bästa möjliga driftsäkerhet och körupplevelse.

Personlig Servicetekniker
Din Personliga Servicetekniker är expert på din bil och vet vad den behöver. Det minskar risken för missförstånd och gör att serviceinlämningen blir smidig.

Läs mer om personlig servicetekniker

Volvo Assistans
Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans (värde 525 kr) i ett år fram till dess att bilen är tio år. Skulle du få problem på vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende.

Serviceavtal
Utmärkt skick betalar sig i längden. Säkra ett högre andrahandsvärde från början med Volvo Originalservice till en fast månadskostnad.

Läs mer om våra serviceavtal

volvo limtorget lidkoping

När du bokar tid för service i vår verkstad har du möjligheten att välja en Personlig Servicetekniker. Detta gör ditt verkstadsbesök så mycket personligare och enklare. Du har kontakt med en person och det är även denna person som jobbar med din bil. Inga mellanhänder! Dessutom är samtliga servicetekniker specialutbildade på just din Volvo, Renault eller Dacia.

Välkommen att kontakta någon av våra tekniker eller boka tid här.

 

Klimatanläggning

Vi servar och reparerar alla typer av luftkonditioneringar oavsett bilmärke.

Renault
Renault

Renault

Med regelbundet underhåll kommer din Renault att fortsätta fungera väl samtidigt som du förlänger livslängden. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar för att ge dig stöd under bilens hela livslängd.

Hos Renault är varje servicetillfälle tydligt och bjuder inte på några överraskningar. Och eftersom vi vill att du ska känna dig trygg åtar vi oss följande:

 • Överensstämmelse med underhållsprogrammet för din bil.
 • Säkerhet genom besiktning med 87 kontrollpunkter.
 • Tillförlitlighet tack vare Renaults elektroniska feldiagnostik.
 • Bibehållande av de tekniska egenskaperna hos standardoljorna till din motor.
 • Ingreppen har garantiskydd i ett år (delar och arbete).
 • Tydligt utformade paket från Renault Service som är lämpliga för din bil.

Kamremmen

Kamremmen är mycket viktig för motorns funktion. Om den är sliten kan den gå av när som helst. Och det vore en katastrof för din motor.

Håll dig därför till underhållsprogrammet så kan du känna dig helt trygg bakom ratten och slipper blir överrumplad. Om din Renault är äldre än fem år och/eller har gått mellan 60 000 och 160 000 km är det dags att byta ut remmen. Och för att underlätta tillvaron erbjuder Renault heltäckande kamremspaket – enkelt och utan överraskningar!

Kontroll inför besiktning

Vi går igenom din Renault tillsammans med dig före besiktningen. Spara tid och förbered dig inför besiktningen med Renaults förbesiktning. Du kan känna dig trygg när du beger dig mot bilprovningen, förvissad om att bilen har allt som krävs för att gå igenom besiktningen. Gör det enkla valet med Renaults förbesiktning FELFRI, där vi går igenom din bil inför besiktningen. Det är en kostnadsfri tjänst och gäller dig som har fått FELFRI hemskickat.