volvo lacko slott
volvo lacko slott

Personlig servicetekniker

Vardagen är som en maskin där minsta krångel kan få allt att stanna. Med en Personlig Servicetekniker har du alltid en expert nära till hands som lär känna din bil och vet vad som behövs för att den ska fortsätta fungera som du förväntar dig. Serviceteknikerns totalansvar är bekvämt för dig men också viktigt för att din bil ska rulla tryggt och säkert.

En person som kan din bil

När du bokar tid för service i vår verkstad har du möjligheten att välja en Personlig Servicetekniker. Detta gör ditt verkstadsbesök så mycket personligare och enklare. Du har kontakt med en person och det är även denna person som jobbar med din bil. Inga mellanhänder! Dessutom är samtliga servicetekniker specialutbildade på just din Volvo, Renault eller Dacia.. Allt för att du ska rulla säkert och tryggt.

servicetekniker volvo

Din kontaktperson

Din Personliga Servicetekniker tar emot din bokning, utför arbetet, ansvarar för mottagning och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts. På så sätt får du bättre insyn och förståelse i arbetet med din bil.

Bästa tänkbara upplevelse

Våra tekniker är specialutbildade av Volvo för att kunna möta dig och din bils behov. Utbildningen sker på flera nivåer och ger förutom tekniskt kunnande även förståelse för och insikter om dig som kund.

Expert på din bil

Med en Personlig Servicetekniker minskar risken för missförstånd och andra problem som kan uppstå när flera personer är inblandade samtidigt. Din tekniker lär känna din bil och vet vad den behöver även nästa gång det är dags för service.