Serviceavtal

Volvo

Serviceavtal

Utmärkt skick betalar sig i längden
Redan vid köpet av en ny Volvo kan du genom att teckna ett serviceavtal försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Därför finns Volvo Serviceavtal. Kontakta oss för exakt pris.

Service- och reparationsavtal

Vill du slippa se verkstadsräkningen i fortsättningen?
Planerat serviceunderhåll och professionell tillsyn är en självklarhet på en ny bil. Med ett Service- och Reparationsavtal lägger du upp en plan för betalning av underhållskostnaden på din nya bil. Då betalar du bara ett överenskommet belopp varje månad för service, byte av slitagedelar och reparationer. Samma summa, månad efter månad, men ingen faktura efter verkstadsbesöket, och inga obehagliga överraskningar i form av oplanerade utgifter.

volvo naturum lacko

Renault Captur Atacama

Renault

Renault Service gör ditt bilägande trevligare och tillvaron enklare. Bilunderhåll är inte längre någon rutinsyssla. För att spara tid och ge dig större trygghet erbjuder vi snabba och enkla lösningar som passar dina behov: tidsbokningar online, paket, försäkring och assistans, och mycket annat. Renault Service tar hand om allt.

Därför ingår alltid 3 års fri service vid köp av en ny Renault.
Fri service innebär att vi tar hand om all planerad underhållsverksamhet på din bil under perioden hos våra auktoriserade serviceanläggningar i nätverket helt kostnadsfritt – vart du än bor.

För att läsa mer om Renaults service, klicka här.