Övriga skador

Lackskyddsbehandling

Vår recondavdelning erbjuder lackskyddsbehandling Toughguard från Lahega.
Ett högteknologiskt och avancerat 2-komponents lackskydd som våra recondare har fått specialutbilning på. En billack som behandlas med Toughguard skyddas mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier.

Tack vare dessa två komponenter och den bindning som skapas mellan dessa och mot lacken fås ett extra motståndskraftigt skydd som varar hela 18 månader. Hållbarheten är tre gånger så lång som med ett tradionellt vax. Och dessutom är det bättre. Gör du en återbehandling inom 18 månader behålls effekten och du kan fortsätta njuta av din snygga bil.

Att du behandlat din bil märks inte minst när det är dags att tvätta bilen. På en toughguard behandlad bil sitter smutsen löst och den blir därför mycket lättvättad. Och vaxningen kan du glömma.

Vill du veta mer om hur du på bästa sätt tar hand om din bil, kontakta vår recondavdelning i Lidköping 0510-866 15.

shutterstock 1016500153

shutterstock 163735544

Ditt proffs på lackeringsarbeten

Lidbils billackering hittar du på Lindhagsgatan 7 G i Änghagens industriområde. Vi utför lackeringsarbete på alla bilmärken samt lackbättringar till en kostnad som är lägre än självrisk. Vi kan även utföra mindre riktningsarbete.

Välkomna!